Happy Dog NaturCroq - Lamb & Rice Adult kutyatáp 15 kg

Happy Dog NaturCroq - Lamb & Rice Adult kutyatáp 15 kg
Jól emészthető, teljes értékű, jóízű eledel érzékeny felnőtt kutyáknak báránnyal & rizzsel, omega zsírsavakkal a fényes szőrzetért, géntechnika és cukoradalék nélkül, regionális gyógynövényekkel.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A Happy Dog NaturCroq - Lamb & Rice Adult száraztáp speciálisan a táplálékérzékeny felnőtt kutyák igényeihez igazított. Olyan könnyen emészthető összetevőket tartalmaz, mint a bárány és a rizs, s teljes értékű eledelül szolgál normál energiaigényű kutyák számára.

A Happy Dog NaturCroq - Lamb & Rice Adult eledele ízletes teljes értékű eledelt kínál kedvence számára, s könnyen emészthető receptúrájának köszönhetően különösen érzékeny állatok esetében jól használható. Nem üli meg az állat gyomrát, hiszen jól emészthető, minőségi összetevőkből áll. Alkotóelemei Bajorországból származnak, s a száraztáp cukor, mesterséges aromák, színező anyagok és tartósítószerek mellőzésével készül. Ízletes receptúrájában magas részarányban vannak jelen az állati fehérjék, emellett az értékes regionális gyógynövények is megtalálhatók - így az eledel kitűnő elfogadási aránnyal bír. Emellett napraforgó- és repceolajból származó omega-3- és omega-6 zsírsavakat is tartalmaz, melyek hozzájárulnak a szőrzet csillogásához. A száraztáp kicsi, közepes és nagy méretű kutyafajták számára is teljes értékű táplálékot kínál, s Németországban állítják elő állandó és szigorú minőségellenőrzéssel kísérve.
Adatok
Cikkszám
HDNQ